Har du lyst til å bidra til gode resultater og et godt miljø?

Bli en del av oss

En viktig del av strategien til Citero er å knytte til oss dyktige folk som trives og blir over tid.

En av de viktigste årsakene til at Citero så dagens lys, var at eierne så seg lei av den rådende samlebånd-mentaliteten ovenfor ansatte som dessverre går igjen på mange callsenter. Vi har lav turnover, høyere snittalder enn bransjen ellers, og en selgerstab som trives på jobb og er glade i telefonen.

Citero er en trygg og god arbeidsplass, hvor vi er opptatt av å se enkeltmennesket og har et stort fokus på personlig utvikling. Hos oss får du jobbe med salg og kundepleie for solide aktører i et bredt spekter av bransjer. Vi rekrutterer stort sett ledere internt, så her finnes det store karrieremuligheter for rette vedkommende.

Til tross for at vi befinner oss midt i en pandemi, er ikke dette noe som har påvirket Citero i negativ forstand - tvert i mot! Med romslige lokaler og mulighet for hjemmekontor, vil våre ansatte alltid være sikret arbeid.

Vi tilbyr både fastlønn og provisjon, og har som mål å til en hver tid tilby bransjens beste betingelser.

Vi holder til i trivelige lokaler på Fischebrygga på Bakklandet i Trondheim.

Dersom du har en selger i deg, eller er en dreven selger eller kundebehandler som har lyst på nye utfordringer og bedre vilkår; ring Vilde Andreassen på tlf: 986 89 918 for en uforpliktende og konfidensiell prat, eller send en epost med CV og søknad til vilde.andreassen@citero.no.

Scroll to top