Har du lyst til å bidra til gode resultater og et godt miljø?
En viktig del av vår strategi er å knytte til oss dyktige folk som trives og blir over tid

En av de viktigste årsakene til at Citero så dagens lys, var at eierne så seg lei av den rådende samlebånd-mentaliteten ovenfor ansatte som dessverre går igjen på mange callsenter. Vi har lav turnover, høyere snittalder enn bransjen ellers, og en selgerstab som trives på jobb og er glade i telefonen.

Citero er en trygg og god arbeidsplass, hvor vi er opptatt av å se enkeltmennesket, og har et stort fokus på personlig utvikling. Hos oss får du jobbe med salg og kundepleie for solide aktører i et bredt spekter av bransjer. Vi rekrutterer stort sett ledere internt, så her finnes det store karrieremuligheter for rette vedkommende.

Til tross for at vi befinner oss midt i en pandemi, blir vi ikke påvirket av dette i negativ forstand - tvert imot! Med romslige lokaler og mulighet for hjemmekontor, vil du som ansatt hos oss alltid være sikret arbeid. Vi tilbyr både fastlønn og provisjon, og har som mål å til en hver tid tilby bransjens beste betingelser.

Dersom du tror at du har en selger i deg, eller er en dreven selger eller kundebehandler som har lyst på nye utfordringer og bedre vilkår; ring Maren Smolan Pettersen på 971 83 585 for en uforpliktende og konfidensiell prat, eller bruk kontaktskjemaet.

Scroll to top